Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Отслабване за един ден

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3894
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Отслабване за един ден

  Писане  Violina Georgieva on Съб 2 Яну - 21:28:02

  Има моменти в живота на всяка жена, когато мерейки празничния си тоалет, установява, че има нужда да изглежда по-слаба, поне за една вечер. В такъв случай може да прибегне до съветите на холивудските звезди. Разбира се, не става дума за трайно отслабване, а за временен ефект, но красотата изисква понякога да се приложи някой трик.
  Мерая Кери например свежда да минимум приема на течности в навечерието на някакво събитие, когато трябва да се покаже в пълния си блясък. Тя препоръчва да се използват препарати на основа на морски соли и водорасли, които да подпомогнат обезводняването на организма. Марая предупреждава, че след въздържанието от прием на течности не трябва да се поглъща голямо количество вода, не бива да се консумира много солено или сладко, защото това ще навреди на здравето. Приемът на вода според нея трябва да се увеличава постепенно, докато се достигне до обичайното количество за индивида, а колкото до солени и сладки храни, певицата съветва те да са в много ограничени количества въобще. Виктория Бекъм има съвсем различна своя методика за подобни случаи. Тя залага на визуален ефект. Според нея нанасянето на препарати за изкуствен загар ще създаде оптична измама, че жената е по-слаба. Съветва жените да потърсят услугите на добър специалист, който да избере правилно цвета и да нанесе препаратите качествено.
  Бриджит Джонс пък предпочита да облече под официалната рокля специално стягащо плътта бельо. Тя не обича диетите и физическите натоварвания и според нея еластичното бельо е най-лесният начин да ги избегне. Разбира се подобно бельо не трябва да се носи ежедневно. То трябва да е висококачествено, за да не нарушава циркулацията на течностите в организма.
  Всеки може да избере своя начин, по които да постигне по-фин силует за една вечер, но все пак най-добрият вариант е да се поддържа нормално тегло чрез балансирано хранене и физическа активност, за да не се налага често прилагане на трикове в името на доброто самочувствие. secret


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Чет 16 Авг - 7:55:59