Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Ползи от умереното гладуване

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3894
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Ползи от умереното гладуване

  Писане  Violina Georgieva on Съб 2 Яну - 21:40:16

  Американски специалисти доказаха, че само 1 ден гладуване в месеца може да донесе много ползи за човешкия организъм. Учените са провели експеримент, който показва, че при хора, които гладуват всеки първи понеделник от месеца, с 40 % се снижава рискът от сърдечно съдови заболявания. При болните от астма се забелязва друга интересна тенденция, а именно разредяване на астматичните пристъпи.
  Според експертите, слабият стрес, който понася организмът при умереното гладуване, съдейства за подобряване на дейността на имунната система, като я активизира, а това от друга страна понижава вероятността от ракови заболявания. Някои специалисти смятат дори, че не е необходимо да се гладува целия ден, а е достатъчно да се пропусне закуската или вечерята. Според съветите на учените, провели експериментите, ако започнете подобно гладуване, трябва да го провеждате редовно и планово.
  Разбира се, не става дума за диети, които изтощават организма и го лишават от ценни хранителни вещества, нито за продължително гладуване, за което всеки знае, че може да се провежда с лечебни цели само под лекарски контрол.
  hotdog No


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Чет 16 Авг - 7:56:12