Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Опитайте нещо различно

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3895
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Опитайте нещо различно

  Писане  Violina Georgieva on Пон 4 Яну - 9:32:20

  Забравете леглото. На практика съществуват толкова много места, които дори на пръв поглед да не са създадени за целта идеално пасват на операцията по разнообразяване на секса.

  * Банята. Предимствата й са, че е лесно достъпна при това по-топла от заснежена полянка. Щастливките, които имат голяма вана нямат нужда от съвети освен предупреждението да внимават да не си ударят главата в ръба й. Останалите най-вероятно ще се наложи да го правят прави. За целта той трябва да ходи на фитнес поне три пъти седмично, а ти да тежиш около торба цимент. При подобна ситуация най-добре е той да се подпре стабилно на стената, за да не се стоварите на плочките. Обгърни кръста му с крака и се движи плавно. Тъй като си по-високо, не пропускай да обсипеш лицето му с целувки. Ако ти си по-висока от него можеш за се обърнеш с гръб без да се налага той да те вдига.

  * Кухнята. Макар че са ти повтаряли хиляди пъти, че кухненската маса е за хранене, а не за гладене например, родителите ти не са се сещали да те предупредят, че това не е мястото, където да правиш любов. След като не е изрично забранено, единственото условие да избереш масата пред леглото е тя да не е паянтова (по разбираеми причини) и да отговаря на ръста на партньора ти, защото той едва ли ще е във възторг да прави любов изправен на пръсти. За по-интересно можеш да поставиш краката си на раменете му.

  * На стол. С облегалка, за да има той опора. Не е нещо ново, но пък ако намериш въртящ се и пробваш да се въртиш докато го правите, вероятно ще стане голямо шоу.

  * В колата. Много е романтично и възбуждащо, ако въпросното возило не е фолксваген-костенурка или полски фиат. По-добре е да се преместите на задната седалка, така че да изключите риска някой от вас да ритне ръчната спирачка или да натисне клаксона. Забрави и номерата от "Преследване". Чарли Шийн е единственият, който може да го прави докато шофира.

  Ако все пак решите да останете в мекото и топло легло, можете да направите нещо нетрадиционно. Само не избирайте, пози при които е необходимо ти да си жената-каучук, а той – Рамбо.

  * Нека той легне, а ти застани на колене с гръб към него. Проникването става много лесно и е почти невъзможно да не се получи. Освен това той ще има възможност да гали гърдите ти и няма опасност да те смаже.
  * Същата поза може да опитате и като застанеш с лице към него. Ефектът е сходен, а и ще можете да се гледате. Ако решиш, че ще ожулиш коленете си можеш да седнеш със свити крака, но мускулите ти трябва да бъдат доста здрави.
  * Опитай да легнеш по лице перпендикулярно върху него. На пръв поглед изглежда почти невъзможно и това не е далеч от истината. Но пък ако успеете пенисът му ще те докосва навсякъде и удоволствието е гарантирано.
  * По-лесно е, ако ти си по гръб. Тогава проникването е много по-сигурно, ще имаш възможност да го гледаш в лицето, а той да гали гърдите ти.
  * Застани с лице срещу него (като той е облегнат) и постави краката си на раменете му. Нека той те поддържа иначе няма да издържиш повече от две минути.
  * На разсъмване, когато и двамата сте сънени или много уморени, но все пак не ви липсва желание, можете просто да преплетете краката си и да придружите секса с много целувки. За препоръчване е неговият крак да е отдолу.
  * За почитателите на френската любов най-фантастичната поза е "69". Той е върху теб (за предпочитане опрян на лакти и колене). По този начин ще можете да си доставите едновременно взаимно удоволствие без някой да се чувства ощетен.

  Най-горещата ми препоръка е да избягвате да го правите върху включена акумулираща печка, защото след това поне месец ти ще трябва да спиш по корем. Ако толкова много ти се иска, намерете си горещ ламаринен покрив – по-романтично е.


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Пет 17 Авг - 11:23:27