Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Комплексите й в леглото

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3895
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Комплексите й в леглото

  Писане  Violina Georgieva on Пон 4 Яну - 9:52:47

  Прекрасно виждам нацупените ви физиономии заради предния път. Но какво пък толкова? Онова за комплексите ви си беше самата истина, но вие за нищо на света не бихте си признали. За разлика от вас, момичетата си умират да говорят за недостатъците си и да се самооплюват. Обаче само пред други момичета. За да не сгафиш, когато най-малко ти се иска, нейните малки тайни.

  Тялото й
  Тя е закръглена, но по думите й "истинска свиня", гръдната й обиколка действително не е 95 см, но тя твърди, че вторичните й полови белези липсват като цяло и... така нататък. Когато е с теб обаче тя съвсем естествено се стреми да прикрие всички дефекти. Но в момента на пълната истина, когато бельото на цветенца падне на пода, вече няма как да се скрие. За да се стигне изобщо до сваляне на тениската и придружаващите го екстри, ти трябва да бъдеш особено внимателен. Първото, което е задължително да запомниш, е да не правиш фалшиви изявления от типа "Адски си падам по рубенсовите жени." или "Кейт Мос е като дъска за гладене." Обектът моментално ще открие заблудата и работата ти е спукана.

  Ако момичето ти настоява непременно да го правите на тъмно, достави и тази малка радост. Ако държиш да запалиш върховното си неоново осветление в розово, рискуваш да си останеш само с него. Поне първите няколко пъти, докато свикнете, загасвай дори лампата в коридора. И не я оглеждай, като кон за продан. Момичетата ненавиждат това.

  Прави й искрени комплименти. Съсредоточи вниманието й върху местата от тялото й, които харесваш – ангелското пъпче, меките ушички, извивката на глезена...
  Оргазмът
  Или по-точно неговата липса. Много момичета, особено в началото на половия им живот, се притесняват от факта, че не могат да достигнат до оргазъм и стигат до там да се самообвиняват във фригидност. Затова забрави въпросите като "Свърши ли?", "Хубаво ли ти беше?", "Успях ли?". Адски, адски тъпо. Ако й е било хубаво, ще намери начин да ти го покаже. Ако ти не си успял за разбереш, въпреки цялото ми уважение, си пълен чук.
  Добра ли е?
  Тя, както и ти между другото, невероятно се притеснява от "представянето си". Особено пък ако ти се славиш с многобройни подвизи (разбирай дълъг и богат опит). Неволно всяко момиче ще се пита какво точно е правило бившето ти гадже в леглото. Така че, не се дръж като пън, а съвсем внимателно й покажи какво ти харесва и как е най-добре, безда нравоучиш. Жените интуитивно усещат тези неща, но ако приятелката ти е много притеснена, твоите напътствия няма да бъдат излишни.

  В никакъв случай не бива да я насилваш, ако не иска да прави това или онова. Още повече ако и най-добрите ти приятели твърдят, че си нехуманно перверзен. Тоест, ако тя не иска да правите френска любов, значи няма да правите. Безсмислено е да натискаш главата й надолу към корема си, само ще отвратиш момичето и със сигурност няма да я видиш втори път. Ако позите, които ти харесват са в кръга на нормалното, но тя просто е малко по-скована, обясни й възможно най-нежно, че тя е момичето, с което би искал да опиташ нещо ново и че в момента, в който реши, че не й харесва, ще престанеш.

  Не забравяй, че няма нищо по-лесно от това да излекуваш комплексите на едно момиче, ако наистина го обичаш. Така ще помогнеш и на двама ви.


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Пет 17 Авг - 11:23:49