Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Завинаги ще бъде твоя

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3894
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Завинаги ще бъде твоя

  Писане  Violina Georgieva on Пон 4 Яну - 9:58:45

  Охо, какви мускули сте изпраскали. Внимавайте да не се пръснете от... самочувствие. Не че искам да ви подкопавам, момчета, обаче, както сте си загорели и стегнати, с вроден сексапил и още не знам какво, така тя ще ви зареже, ако не спазвате някои основни правила в леглото. Сексът, естествено, не е най-важното, но ако й се появиш с мръсни чорапи, направо си обречен. И противоположното – ако ги смениш с букет, ще разбереш буквално какво означава изразът "бяла робиня". Пътят към успеха:

  Тя ненавижда

  * Когато смърдиш. Като пор. Ако се къпеш веднъж годишно, ще имаш също толкова сексуални преживявания за периода. Тя, така или иначе, не си умира за косматите ти крака, обаче когато въпросните крайници на всичкото отгоре са нечистоплътни, положението става нетърпимо.
  * Да заспиш веднага след "това". За да бъдеш "миличко" вместо "дебел дебил" никога не и обръщай гръб след секса. За нежните създания подобен акт е категорична обида.
  * Да шепнеш чуждо име. Ако се изпуснеш дори само веднъж, най-добре е да станеш, да се навреш в панталоните си и моментално да изчезнеш. Ако не си сигурен как се казва девойката, изобщо не си отваряй устата или наблегни на нежните обръщения.
  * Да го правиш машинално. Също както и: прекалено бързо, прекалено бавно, прекалено кратко или прекалено дълго. Ако искаш представлението да има втори дубъл, дай най-доброто от себе си. Тя веднага ще усети, ако го правиш просто заради спорта или в името на рекорда.
  * Да я оглеждаш критично. Момичетата и без това имат достатъчно комплекси на тема "фигура". Така че, не се втренчвай в нея като малоумен, освен ако погледът ти не е изпълнен с нямо боготворение.

  Тя обожава

  * Нежните думички. Направо се разтапя, когато чуе "коте", "слънчице", "миличко". Получаваш голяма червена точка, ако си изработиш патентовани обръщения.
  * Безкрайната увертюра. Или пълната противоположност на гореописаното бързо спортно изпълнение. Едно момиче може да прекара часове само в целувки. И докато ти намираш това за "лиготии", на нея й е напълно необходимо, за да се отпусне. Уважение към дамите!
  * Да разбереш интуитивно какво иска. Колкото по-отворени са на улицата нежните създания, толкова по-рядко ще ти кажат директно и направо какво искат в леглото. Обаче с абсолютна сигурност ще я имаш завинаги, ако я почешеш по петичката в подходящия момент, без тя да ти е казала.
  * Да й казваш, че я обичаш. Поредната "лиготия" в твоя кръгозор, която е задължителна за секс-репертоара. За разлика от твоето вездесъщо самочувствие, тя има нужда да чува заветното "Обичам те!" в сюблимни моменти, за да избегне извода, че ти искаш само тялото й.
  * Да помислиш за предпазните средства. Твоето момиче вероятно се е подсигурило двойно, но не е лошо и ти да покажеш, че се грижиш за сигурността й. Това ще излъска ореола ти.
  * Да бъдеш адски нежен след това. Дори по-нежен, отколкото по време на. Продължителните нежни ласки и целувки след като сте правили любов са също толкова основополагащи, колкото и прелюдията. Ако толкова много ти се спи, умирай трудно, но в никакъв случай не се поддавай на нагона. Тя ще го оцени.

  Ако ти се струва толкова трудно, по-добре иди в манастир. Женски...
  cunka


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!
  avatar
  nihikobg82
  Начинаещ
  Начинаещ

  Пол : Male
  Брой мнения : 57
  Точки : 3213
  Репутация : 0
  Дата на регистрация : 05.01.2010
  Възраст : 36
  Местожителство : Plovdiv

  Здр

  Писане  nihikobg82 on Сря 6 Яну - 8:20:46

  Здр приатели,
  Аз мисля че ако и обращаш повече внимание няма начин тя да не бъде твоя, защото по тозе начин ти и паказваш че държеш на нея, но трябва се знае едно прекалето отдаване на човека който обичаш може и да не е добре /ще го разглезиш нещо като малките деца/

  С Уважение Ники

   В момента е: Чет 16 Авг - 7:41:48