Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Изневярата

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3932
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Изневярата

  Писане  Violina Georgieva on Чет 7 Яну - 7:54:01

  Обикновено сме свикнали да наричаме "изневяра" физическата близост с друг партньор. Също така считаме, че не сме изневерили, ако не сме имали пълноценен полов контакт. Хиляди примери има обаче, когато се изневерява не с тялото, а с душата. А напоследък се появи и още един вид изневяра - виртуалната.

  Духовната изневяра равнява ли се на физическата? Що се отнася до религията, там въпросът е решен - духовната изневяра е напълно равнозначна на физическата. От морална гледна точка - всеки сам за себе си определя критериите, в зависимост от възпитанието, нивото на духовното развитие, съпътстващите обстоятелства.

  Интересно е, че отношението към изневярата между мъжете и жените е различно. И при двата пола тя не се одобрява. Но проучвания показват, че
  мъжете са по-склонни да простят духовната изневяра, а жените пък са по-често склонни да простят физическата, ако партньорът им ги убеди, че не изпитва чувства към другата жена. И все пак, всеки вид изневяра ни причинява болка. Това показва, че ни пренебрегват, забравят и губим приоритета в сърцето на
  своя партньор.

  Защо най-често се случват изневерите? Може да се търсят оправдания, да се измислят доводи и обяснения, но от това не става по-леко на жертвата.
  Много често, за да се почувстваме отново желани и сексуално привлекателни, търсим признание извън връзката. Това може и да не завърши с плътска близост, но физическата изневяра неизменно е предшествана от духовна. Много е трудно да се отдели едното от другото. Освен това, къде е гаранцията, че последната крачка, деляща духовната от физическата изневяра няма да бъде направена?

  Някои психолози ни уверяват, че не си струва да се тревожим по повод на подобно духовно общуване извън връзката? Кой ще гарантира обаче , че подобен "допинг" няма да се превърне в зависимост? Много е трудно всичко да се предвиди. И струва ли си да се правят такива експерименти, рискувайки да разбием своя живот и този на човека до нас?

  Естествено, всеки индивидуално решава дали да приравни духовната и физическата изневяра. Не трябва, обаче, да забравяме, че и едната и другата форма никак не помагат за укрепването на чувствата.


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!
  avatar
  nihikobg82
  Начинаещ
  Начинаещ

  Пол : Male
  Брой мнения : 57
  Точки : 3251
  Репутация : 0
  Дата на регистрация : 05.01.2010
  Възраст : 36
  Местожителство : Plovdiv

  Здр

  Писане  nihikobg82 on Чет 7 Яну - 8:02:36

  Здр приатели,
  аз смятам че изневярата е нещо което не бива да се допуска от която и де е страна на една двойка, защото станели това вече няма връщане назад няда имаш доверие на никого за напред. Изневиярата е тип болесто състояние.

  С Уважение Ники

   В момента е: Нед 23 Сеп - 0:44:57