Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Няколко неща който мъжете не понасят

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3895
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Няколко неща който мъжете не понасят

  Писане  Violina Georgieva on Чет 7 Яну - 12:28:56

  Случаите в които дамите:

  1. ... ги ревнуват безпричинно
  Само при споменаването на чуждо женско име и стомахът на нежната половинка се обръща. Започва едно параноично питаме коя е пък тази, откъде я познава, в какви отношения са, хубава ли е... Накрая се оказва, че това е безличната възрастна секретарка от офиса му, но с хилядите въпроси за нея вече сте успели да го ядосате.
  А бихме могли да си го спестим.
  Той не е с вас случайно и дори и да си има любовница, може да сте сигурна в едно- няма да я споменава пред вас по никакъв повод.

  2. ... говорят закодирато
  Когато той попита в прав текст: "Сърдиш ли ми се за нещо?“, категорично машинално отговаряне: "Не!", когато всъщност всеки момент ще изригнете като вулкан не е правилният подход.
  Мъжете по принцип са устроени много по- просто от жените и затова им е много трудно да разберат причината за поредната сръдня, затова най- добрият вариант е да им го кажете директно- бавно и членоразделно, например: "Това, че си разхвърляш дрехите навсякъде и очакваш да ги събирам след теб, ужасно ме дразни, моля те, спри да го правиш!"
  Не е толкова трудно.

  3. ... когато навлизат в личното им пространство
  Жените имат странния навик да се грижат прекалено за мъжете и да превръщат техните вещи в свои собствени. Не ровете в телефона му, в гардероба му, в нощното му шкафче и в джобовете му.

  4. ... изразяват много бурно емоциите си
  Мъжете не могат да понасят ситуациите, когато жените плачат, не защото не ги обичат или не им съчувстват, а просто защото не знаят какво да направят в такава ситуация.
  Това ги кара да се чувстват безпомощни. Обикновено успяват да измислят нещо от сорта на: "Всичко ще се оправи, скъпа!", с което само може да ви вбеси още повече.
  Това пък вече съвсем ги обезкуражава.

  5. ... използват секса като оръжие
  Така тълкуват мъжете резултата от семейния скандал.
  Когато жената е обидена не искам да бъде интимна с човека, който преди половин час я е разплакал. За тях пък няма никакъв проблем. Скандалът е приключил, в момента им се прави секс, а тя се дърпа. Значи го манипулира. Не е никак добра идея да се съгласите на интимен контакт само за да не го обидите, но нека, вместо да се цупите и да спите в друга стая, да му обясните защо не искате да правите секс точно в този момент.

  6. ... критикуват другите жени
  Много е трудно на жените да похвалят друга представителка на нежния пол. Вместо това те правят такъв разбор от обувките до прическата, че направо изкарват нещастната женица роднина на Баба Яга.
  Тази ситуация за мъжете е абсолютно непонятна и те се чувстват неловко в такъв момент.

  7. ... много говорят
  Мъжете направо се ужасяват от фактът, че на въпроса: "Как мина денят ти?", ще получат поне половин часов отговор. Причината не е в това, че не ги интересува това какво ще им кажете. Просто не държат да знаят всеки детайл от случилото се- за тях е напълно достатъчно да се запознаят с основната сюжетна линия.
  cunka


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Пет 17 Авг - 11:23:41