Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  СЕКС или Как го правят по света?

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3895
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  СЕКС или Как го правят по света?

  Писане  Violina Georgieva on Пет 8 Яну - 9:24:15

  Замисляли ли сте се дали сексът е различен с мъжете от различни националности? Как го правят в САЩ, Куба, Франция, Италия, Испания...?
  Има редица твърдения за това как климатът, професията или дори колата влияят върху сексуалния живот на мъжете. Произходът също е от значение, що се отнася до навиците в леглото.
  Напълно сигурно е, че няма как да разберем от собствен опит как го правят мъжете по света, затова нека се опитаме да обобщим всеизвестните факти и популярни твърдения за половата мощ на различните народи.
  За французите се носи славата, че те са царете на френската целувка и френската любов. Все пак произходът на тези названия е неслучаен. Французите са галантни и внимателни и винаги се опитват да дарят партньорката си с нежност и ласки. Счита се, че те искат първо да разпалят и задоволят жената и чак след това мислят за себе си.

  Испанците спадат към групата „латино тип“. В тази група влизат колумбийците, кубинците, венецуалците, бразилците и всички народи с „гореща кръв“. Те са страстни, изкусителни и разпалват партньорката си така, че тя дълго не може да ги забрави. Този тип мачовци се славят и като най-умелите изкусители, защото съблазняват жената все едно я омагьосват. Трудно може да устоите, ако някой такъв ви се изпречи на пътя.

  Холандците се славят като най-разкрепостени и нестандартни. Неслучайно това е страната, в която древната професия на жриците на любовта е и най-разпространена. Холандците обичат да експериментират с техники, пози и места и няма как да не е разнообразен сексът с тях. С подобна слава се ползват и англичаните.

  Японците почти винаги започват флирта с питиета. След като жената е достатъчно почерпена, те пристъпват към следващата част. Има противоречиви твърдения за тях – някои казват, че са консервативни, поради строгата им култура. Други са категорични, че японците са експериментатори в леглото и рядко се задоволяват със стандартен секс. Дори техниката със „засмукването“ при оралната любов идва точно от Япония. Любопитен е и фактът, че според техните схващания само вагиналният секс може да се възприеме за проституция.

  Българите спадат към „балканския тип“ мъже, където се нареждат още македонците, сърбите,6455_2.jpg румънците и други наши близки държави. За съжаление славата им не е на най-галантни любовници, но за сметка на това са едни от най-опитните. Обикновено за тези народи няма табута в секса и те опитват почти всякакви техники в сексуалния си живот. Интересно е, че почти никой друг типаж освен балканския, няма да тръгне сам да си „проси“ орална любов или по-нестандартни техники. Другите нации изчакват партньорката си сама да поеме инициативата, докато балканците сами ще ви насочат, че дори и инструктират какво да направите с мъжката им гордост. Много жени обаче са категорично против твърдението, че „балканският тип“ мъже са егоисти в леглото, защото остават предоволни от сексуалните си контакти с тях.

  Повече от ясно е, че клишетата за това кой как го прави са не достатъчно състоятелни. Колкото и да се пише, колкото и да четете, не може да сте на 100% сигурни дали мъжът, с който сте решили да прекарате нощта, ще отговори на предполагаемите критерии. Затова пробвайте, експериментирайте и надграждайте познанията си. Все пак разнообразието е солта на живота. Така е и в секса.

  Питате се с кой мъж сексът ще е най-добър? Бързам да ви дам отговор – с този, който истински обичате. Срещнете ли Мъжа за вас и споделите ли любовта си, няма да искате да погледнете друг. От каквато и националност да е, за вас той ще е перфектният. Защото най-невероятният секс е между двама души, които се обичат и се отдават напълно един на друг. Това е много по-силно от всякакви техники и майсторлък в леглото.

  Логично стигнахме до извода - произходът има значение само тогава, когато липсва любовта.


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Пет 17 Авг - 11:24:21