Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Няколко знака, че още е влюбен в бившата

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3932
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Няколко знака, че още е влюбен в бившата

  Писане  Violina Georgieva on Пон 11 Яну - 16:30:15

  Трудно е да се определи дали новата ти тръпка е преодолял раздялата с предишната си изгора или все още не е преминал през този етап... освен ако не си наясно с издайническите сигнали.

  Сравнява те с нея
  Мъжете, които все още имат чувства към бившата си тръпка, намират начин да я вмъкнат в разговора – дори, когато ти правят комплимент. Бъди нащрек за фрази от типа на: „Толкова си по-сладка от нея.“ Думите му може да галят ухото ти, но издават, че все още е емоционално привързан към екс-половинката си.

  Парадира с връзката ви
  Внимавай за подмолни стъпки от негова страна, които целят да накарат бившата му да ревнува: примерно, води те в заведения, където ненадейно (ти да видиш!) се оказват нейните приятели или пък слага снимки на вас двамата на видно място в профила си във Facebook. Възможно е да парадира с теб, за да я дразни, а това показва, че мисли за нея... а не за твоя милост.

  Ти си нейна двойничка
  Не се заблуждавай, че той просто си пада по определен тип жени. Когато един мъж не е преодолял бившата си половинка, той подсъзнателно търси друга, която да му напомня за нея. Това му помага да се справи с раздялата, в момент, когато още не е готов за нов човек.


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Нед 23 Сеп - 0:45:02