Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  24 заповеди на съвременния Адам

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3935
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  24 заповеди на съвременния Адам

  Писане  Violina Georgieva on Сря 13 Яну - 9:18:17

  "Мъжете са от Марс, а жените - от Венера." Достоен отговор на всички въпроси от типа: "Защо? Как той можа да направи това?" или "Защо тя постъпи по този начин?".
  Всичко е просто - оказва се, че сме от различни планети. За това, как да се запази и заздрави бракът, да бъде той щастлив, може дълго да се спори. Но вместо бурни диспути и дискусии американецът предлага да се действа, като на първо място това се отнася за мъжете. За да бъдат обичани и единствени в очите на своята спътница в живота, съвсем не е задължително да сложат доспехи и да овладеят ездаческото изкуство. Много лесно е да станете рицар, ако съблюдавате някои прости правила. И така:

  1. Когато се върнете вкъщи от работа, преди всичко целунете съпругата си и й кажете нещо приятно. (Както виждате, нищо свръхестествено не се изисква от вас.)

  2. Поинтересувайте се как е преминал денят й, а когато попитате, имайте търпение да я изслушате: тя трябва да разбере, че на вас действително не ви е все едно какво й е на душата и как са нещата с децата и с приятелките й.

  3. От време на време поднасяйте на съпругата си цветя. Идеята не е нова, но неизменно носи резултат. Стига обаче тя да обича цветята.

  4. Понякога й помагайте в кухнята. Това ще изпълни с щастие сърцето на вашата дама. Не е беда, ако при това направите нещата не точно както трябва: по-важен е олимпийският принцип - главното е не победата, а участието.

  5. Ако се задължите на работа, позвънете и предупредете в къщи. Жените не могат да понасят неопределеността, а и освен това трябва да знаят кога да сервират вечерята.

  6. Когато понякога прекарвате вечерите си с приятели все пак помнете, че сте семеен човек, а значи не е грях да се върнете вкъщи по-рано от полунощ и на собствените си крака. Във всеки случай обезателно предупредете съпругата си къде и с кого сте. И не трябва да мислите, че по този начин сте под "тотален контрол". Обратното, жена ви доста по-лоялно ще се отнесе към миризмата на цигари, ако предварително знае, че такъв изход от вечерта н е възможен, а просто е задължителен.

  7. За дразнещите ви неща говорете само тогава, когато вече сте се охладили и отново се владеете.

  8. Ако виждате, че съпругата ви много иска нещо да ви каже, намерете в себе си сили - изключете телевизора оставете книгата настрани и внимателно я изслушайте.

  9. Най-малко четири пъти на ден се докосвайте до жена си - просто така, хванете я за лакътя, прокарайте ръка по косите... Това е много важно за жените.

  10. От време на време звънете на съпругата си от работата и й казвайте нещо приятно, например: "Звънят ти само за да ти кажа, че беше ужасно мила тази сутрин", или просто й кажете: "Обичам те!".

  11. Понякога можете да стигнете до там, че сам да изнесете боклука.

  12. Когато заминавате в командировка, винаги казвайте на жена си къде ще спите. Това ще я успокои.

  13. Бъдете солидарни със съпругата си, ако някой я извади от равновесие. По-късно можете да изкажете и друго мнение, но не и преди тя да се успокои.

  14. Понякога масажирайте гърба й, шията, раменете и краката. Тя несъмнено ще го оцени.

  15. Бъдете нежни не само в леглото.

  16. От време на време приятно я изненадвайте с билети за театър или кино.

  17. Сложете в портфейла си нейна снимка - за вас това е дреболия, а на нея ще й бъде много приятно.

  18. Когато в колата заедно с вас седи съпругата ви, сдържайте вашите пориви и се опитвайте да съблюдавате правилата за пътно движение. Вашето лекомислие само ще я разстрои.

  19. Ако излизате от къщи малко по-късно от съпругата ви, понякога й оставяйте бележка - дори нищо незначеща дреболия ще се превърне за нея в сърдечен балсам.

  20. Старайте се да бъдете така любезен със съпругата си, както в началото на вашите отношения.

  21. Оставяйте чиста банята и не забравяйте (!) да свалите седалката на тоалетната.

  22. Поправете вкъщи нещо, за което жена ви отдавна ви моли, и тя ще бъде на седмото небе.

  23. Намирайки се в приятна близост със съпругата, не реагирайте на телефонния звън. По този начин ще й дадете да разбере, че тя за вас е по-важна от всичко останало.

  24. Преди сън не забравяйте нежно да я целунете.


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Сря 26 Сеп - 3:01:25