Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Как да се справите с ревността?

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3932
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Как да се справите с ревността?

  Писане  Violina Georgieva on Сря 13 Яну - 14:16:50

  Ако любовта ти дава криле, тя има също така навика да те прави ревнива. Лошо ти става, щом любимият се приближи към друга жена, още повече ако тя е по-хубава от теб!
  Научи се как да постъпваш, защото, ако мъжете обичат “леко” ревниви жени, то мразят истеричните ревнивки...

  Ревността – съвсем нормално чувство!

  Ревността се ражда от липсата на доверие в себе си и от страха да не бъдеш изоставена от любимия. Съвсем нормално чувство, когато човек е влюбен.

  Естествено е обичаш ли някого, да изразиш чувствата си и да изпитваш паника пред опасността да го загубиш. Ако това не се трансформира в бясна лудост, щом партньора ти погледне друга жена, това е нормално поведение.

  В тази ситуация няма нужда да правиш нищо особено, ако си ревнива в границите на нормалното, т.е. далеч от грозните сцени и крясъците на луда. В такъв случай не се налага да се бориш, а просто остани спокойна пред потенциалната опасност.

  Мъжете обичат да ги ревнуват.

  Въпреки че няма да го признае, мъжът оценява, когато партньорката му го ревнуват. За него това е доказателство за сериозността на връзката. Да те извадят от петолинието, за подобен тип мъжкар е въпрос на спорт.

  В този случай не трябва да се правиш, че не забелязваш подобно поведение. Напротив, не пропускай да намекнеш: „Срещна бившата си приятелка? Чудесно. Как е приятеля й?" Не се колебай да демонстрираш ревността си. Твоята реакция ще го накара да се почувства обичан и на свой ред той ще побърза да ти покаже любовта си.

  Мъжете мразят истеричните ревнивки.

  Защото са способни от мравка да направят цял слон. И да я повтарят до безкрай.
  Ако ти си от тях научи се да потискаш настроенията си, защото това твърде вероятно ще ти коства връзката.

  Имай доверие на приятеля си! И спазвай някои златни правила. Престани с шпионажа от сорта на: „Къде беше?", „С кого обядва?”, „Защо се усмихваш на продавачката?" Ако нещо те тревожи, кажи му го!

  Мъжът до теб има личен живот.

  Партньора ти говори с някого по телефона, не казва с кого. Разговора продължава дълго..., но той не споделя. Защо се дразниш? Това, че сте заедно, не означава, че той е длъжен всичко да ти казва.

  Ако надничаш непрекъснато в личния му живот, само ще го изнервиш и ще го накараш нарочно да скрива някои неща от теб.

  Ако държиш на него, ще уважаваш и личния му свят. Не му се обаждай по десет пъти на ден, не го чакай пред работата му всеки ден, за да го следиш, и не прекалявай с въпросите „какво" и “защо".

  Бъди най-красивата и най-добрата за него!

  Всички специалисти биха ти го казали - най-доброто средство да се излекуваш от ревността е да се увериш в собственото си женствено излъчване. Ако правиш максимума да бъдеш харесвана, отношенията ви ще вървят. Той ще бъде толкова привлечен от теб, че няма и да му минава и през ум да мисли за друга.

  Заеми се със себе си. Дръж на външния си вид. Вместо да се измъчваш от неговите забежки, привлечи вниманието върху себе си. И когато той те изревнува, предложи му разговор на четири очи и му покажи колко много го обичаш...


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Нед 23 Сеп - 0:44:44