Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  4 мита за секса

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3895
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  4 мита за секса

  Писане  Violina Georgieva on Нед 20 Юни - 16:15:06  Всяка жена е уверена, че знае за секса практически всичко. Но при една проста проверка се озазва, че някои от нашите убеждения, уви са си чист мит.

  А вие – експерти ли сте в секса?

  Мит 1
  Дължината на носа ...
  За да се оцени дължината на члена, трябва да се погледна носа на избраника. Уви, Разочароват ни немските физиолози -такава закономерност не съществува. Всичко се крие в ерекцията, колкото по-големи са първоначалните "габарити", толкова по-малко достойнството се увеличава по време на готовността и обратното.

  Мит 2
  Само жените имитират оргазъм
  Уви, тази симулация ползват и мъжете. Естествено, имитацията на мъжкия оргазъм е доста по-трудна, защото трябва да се обясни липсата на еякулация. Но от друга страна, често ли разглеждате съдържанието на презерватива и на око да определите съдържанието му?

  Мит 3
  Размерът има значение
  С това твърдение не е сложно да се съгласим, но ... Безусловно размерът има значение, но за мъжката самооценка, а всичко останало остава на заден план. За жените този параметър е важен до толкова, че "дългият въпрос" се решава с правилно подбрани пози.

  Мит 4
  Най-добър секс правят красивите
  Това е вярно в половината от случаите. Всичко се състои в това, че красивите жени, по принцип се намират в пълна хармония с тялото си и се чувстват просто забележително.
  Резултатът от тази хармония се явява отличният секс. Но и всичко останали жени, които не притежават размерите на модел, но имат чувство за собствено достойнство и са уверени в собствената си неотразимост са не по-малко удовлетворени от сексуалния си живот.
  cunka


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Пет 17 Авг - 11:24:09