Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Тайните Фантазии в Секса! Изживейте ги :)

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3895
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Тайните Фантазии в Секса! Изживейте ги :)

  Писане  Violina Georgieva on Пет 1 Яну - 13:38:16

  Сексуалният ви живот е станал безинтересен? Е, има един сексуален орган, който повечето хора пренебрегват: мозъкът. Той е вашият билет за връщане отново в Сексуалното Блаженство. Буквално милиони от нас използват фантазиите си докато мастурбират, а някои от нас го правят, за да постигнат оргазъм по време на секс. Тогава защо не разкриете любимите си фантазии и не ги изпълните с вашия партньор, а това може да се окаже най-страстния секс, който не сте правили от години? Просто следвайте стъпка по стъпка тези инструкции.

  Фантазия №1: Той е девствен, а вие сте омъжена
  Защо харесвате тази фантазия: Това е палава игра и „забранен” секс за двете страни, което винаги гарантира повишаване на либидото.
  Какво ви е необходимо: Облекло от тип „секси секретарка” ще свърши работа в случая: дълга пола, незакопчана риза, за да се покаже сутиена с подплънки; дълги чорапи и високи токчета.

  План за действие:

  Номерът тук е да се действате много бавно в началото. Вие го съблазнявате и той се бори – разкъсван от това да ви смъкне дрехите и да се притеснява за последиците. (Какво ще каже майка му, ако разбере? Наистина ли го съблазняват или прекалено много се вживява?). Кажете, че ще приготвите по едно питие за вас двамата, след което го заведете до всекидневната с напитките. Той сяда на дивана, вие сядате на отсрещния стол, с кръстосани крака, сваляйки ризата си. Той не е сигурен къде да гледа. Говорете общи приказки (неща, които бихте казали на приятеля на сина ви, ако сте имали/имате тийнейджър вкъщи), тогава поведете разговора в друга – по-апетитна посока. Кажете му, че вашият съпруг вече не ви намира за привлекателна. Попитайте го – дали му се струвате привлекателна? Коя част от вас? Защо? Накарайте го да се изчерви от срам, докато се опитва да се държи дипломатично и се опитва да скрие ерекцията си.
  Точно в този момент вие казвате „Май ти е малко неудобно” , преместете се от стола, за да седнете до него на дивана. Разкопчайте първите две копчета от ризата му и погалете с ръка гърдите му казвайки „Каква мека кожа". Толкова различна от тази на съпруга ми”. Докато той се чувства неловко, разкопчайте горните няколко копчета на вашата риза, вземете ръката му и я сложете на гърдите си. Питайте го дали му харесва.
  В промеждутъка между вашите мръсни желания и действия, поддържайте лек разговор. Питайте го дали е правил любов с жена преди. Той ще измрънка „Не” . Попитайте го дали би правил секс с вас и му кажете „Не се притеснявай. Знам, че няма да кажеш”.
  Накарайте го да ви свали горната дреха и сутиена. Кажете му да ви докосне гърдите и го инструктирайте за това как искате да ви докосва. Пъшкайте и въздишайте, но помнете: вие все пак сте по-голямата – така че се контролирайте. Кажете му да се изправи пред вас и му разкопчайте панталоните. Възхитете се на тялото му, направете комплимент, кажете му колко е здрав, тогава му направете един изящен палав орален секс, като спрете точно преди оргазъма.
  Съблечете се артистично, като го гледате в очите. Нека се нагледа на тялото ви, но не му позволявайте да ви докосва. Останете с високите токчета и чорапите. Позирайте провокиращо и се опипвайте по тялото. Питайте го дали му харесва това, което вижда и иска ли да ви докосне. Тогава го съблечете, целувайки всяка част от неговата плът, която се открива. Когато сте и двамата голи, го отведете до леглото и му обяснете как точно да ви накара да крещите от екстаз. Помнете, че всяко докосване, целувка и милване са му първи. Фантазията приключва, когато той изцяло изгуби контрол – което ще стане до… ами… три минути, ако сте изиграли правилно ролята си!

  Фантазия №2: Той е вашият сексуален роб

  Защо ви харесва: Да си имате някой, който да ви е сексуално подчинен и винаги готов, си има своите предимства. Не се налага да се тревожите за варианта „Не, първо ти скъпа”, най-важното в случая е само и единствено вашето удоволствие.
  Защо ще му хареса и на него: Нещо става със жените по време на този сценарий, те започват да предлагат неща, които обикновено не биха дръзнали при „нормалния” секс. Та кой не иска необуздана жена в леглото си?
  Какво ви трябва:

  1-Кожено яке върху черни дрехи
  2-Чорапи и сутиен с подплънки
  3-Ботуши до коленете или бедрата
  4-Превръзка за очите, шалчета или стари чорапи за завързване
  5-Дървена лъжица или четка за коса

  План за действие:

  Започнете като му давате малки задачи – да ви донесе питие, да оправи възглавниците, да ви масажира краката. Не молете, а заповядвайте. Нека да стане ясно, че вие сте шефът и той или ще се държи както трябва, или ще бъде наказан (мислете си за леко наказание, като например да го напляскате с дървената лъжица). Опитайте се да задържите лицето си безизразно. Да няма такива неща от сорта „Добре ли си? Ударих ли те? Сигурен ли си, че ти харесва?” Не става въпрос за него – вие сте най-важната!
  Веднъж щом и двамата влезете в роля, му заповядайте да седне или легне, с лице настрани. Завържете му очите, ръцете зад гърба, след това го бутнете напред в покорна поза. Сега е завързан и с превръзка на очите – изцяло на вашата воля! Вземете дървената лъжица или четката и го плеснете два-три пъти по задника. Започнете да опипвате и удряте неговия задник, после задната част на бедрата, накрая стигнете до слабините и погалете тестисите му. Изчакайте, докато започне да иска още…. Тогава спрете.
  Кажете му, че само вие можете да решите какво и кога да получи и че той трябва да задоволи първо вас. Обърнете го и му наредете да прави каквото искате. Без значение какво удоволствие изпитвате от това, което той прави, го избутайте настрани, когато той започне да се наслаждава повече от вас. Хванете го за косата и здраво стискайки я, му кажете, че той е лошо момче. Ударете го още няколко пъти по задника с лъжицата. Ако приказвате мръснишки, не спирайте да коментирате това, което правите. Ако той е със завързани очи, му обрисувайте ситуацията: „Я се погледни, ти ме молиш! Обзалагам се, че би ти харесало да си отвързан. Но ти си мой роб. Трябва да правиш всяко едно нещо, което ти кажа. Разбираш ли ме? Ще се държиш ли както трябва?!” Тази фантазия приключва, когато вие съобщите – с лек драматизъм, - че той е вече свободен…. За да ви служи.

  Фантазия №3: Похитена сте от непознат
  Защо ви харесва: „Безопасното насилие” е една много често срещана фантазия при жените, но е толкова далече от истинското изнасилване, че трудно може да се нарече насилие. Страстни и принудителни, но никога насилнически и болезнени, „насилията” в главата ни се различават, защото ние винаги се контролираме, дори и да сме „принудени” да се подчиним.
  Защо ще му хареса и на него: Да бъде физически насилник е табу за мъжа. Затова ще бъде чудесно, ако му се даде „безвреден” начин да освободи някои дълбоко примитивни импулси, без да бъде наказан.
  Какво ви трябва: Тиха спалня и огледало.

  План за действие: Вие сте гола, докато той е с улични дрехи (тъмния костюм важен елемент за ролята на мистериозния непознат). Вие сте във вашата спалня, наслаждавайки се на вашето тяло с ръцете си и очите в голямото огледало. Той се промъква тихо зад вас, скрива очите ви с ръцете и казва „Шшшшт! Аз няма да те нараня. Но трябва да правиш точно каквото ти кажа.” Вие замръзвате и се преструвате на уплашена. Не сте сигурна какво да правите, знаейки че той ще ви хване, ако се опитате да избягате. Той ви изчаква да се успокоите и да започнете да дишате нормално. Междувременно, вие усещате как вашата кожа опира в грубите му дрехи – и е странно, но това ви възбужда.
  Той ви казва с нисък внушителен тон, че е трябвало да дърпате завесите преди да се събличате всяка вечер. Той ви е гледал, фантазирал си е и е мастурбирал, докато ви е гледал със седмици – и просто е решил, че трябва да ви притежава. Той знае, че вашият приятел няма да се върне скоро и че никой няма да дойде да ви спаси. Вие оставате безмълвна. Разкъсвате се между това да искате отчаяно да бъдете спасена и идеята да бъдете сексуално очарована от някой, който е готов на всичко в отчаянието си да ви притежава. Не казвате и дума. Все още зад вас, той държи едната си ръка върху очите ви, а с другата започва да ви опипва гърдите, корема, врата и бедрата. Не сте сигурна какво да правите. Усещате как започвате да реагирате физически, въпреки че знаете, че не е редно.
  Докато ви докосва, той започва да ви разказва какво точно възнамерява да ви направи – с подробности. Изглежда сякаш той знае точно кое ви възбужда и ви говори по начина, по който искате да ви говори, било то съблазнително и внушително, или пък грубо и невъзпитано. Когато почувства, че започвате да се отпускате, той маха ръцете си от очите ви и вие поглеждате в огледалото и го виждате как стои зад вас, с ръце на гърдите ви, устата му заровена в тила ви, и как ви целува. Той е дори по-секси отколкото сте си и мечтали. Вече почти не се съпротивлявате, но и не искате да му кажете, че сте възбудена.
  Когато започнете да се отпускате, той внимателно поставя ръцете ви зад гърба, като ги държи внимателно за китките, а с другата ръка продължава да ви изследва.
  Той не спира да ви гледа в огледалото и ви предизвиква да му кажете, че не ви харесва това, което той прави. Отначало, поклатете глава и кажете, че не ви е хубаво. Но той ви казва, че нямате избор; вие сте в неговите ръце.
  Вие се противопоставяте на всичко, което той опитва… само в началото. След това му позволявате да продължи. Не си признавате, че сте еротично възбудена, но вашето тяло се предава. Вие сте готова за него. „Хайде, искаш го”, прошепва той докато ви облизва, докосва и стимулира, докато не можете повече. Накрая му позволявате да проникне. Отдавате се и оставяте цялата първоначална невинност зад гърба си – което ви довежда до такъв мощен оргазъм, че залепвате съседите на тавана.
  avatar
  toni_22
  Нов потребител
  Нов потребител

  Пол : Male
  Брой мнения : 12
  Точки : 3171
  Репутация : 1
  Дата на регистрация : 01.01.2010
  Възраст : 30
  Местожителство : София

  :)

  Писане  toni_22 on Нед 3 Яну - 5:21:38

  не можах да про4ета вси4ко ама жсеки си има някакви фантазии и ме4ти Rolling Eyes orakul
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3895
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Re: Тайните Фантазии в Секса! Изживейте ги :)

  Писане  Violina Georgieva on Нед 3 Яну - 7:26:09

  Така е! Всеки от нас, си има някакви фантазии, важното е да се рати върху тях, и те да не са само фантазии, а да станат реалност! secret


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

  Sponsored content

  Re: Тайните Фантазии в Секса! Изживейте ги :)

  Писане  Sponsored content


   В момента е: Пет 17 Авг - 11:24:10