Добре Дошли

Добре Дошли. Надяваме се миговете които прекарате с нас да са приятни, полезни и весели за вас. Благодарим ви че ви има.
Добре Дошли

Тук всеки е добре дошъл. Да Споделяме и обменяме приятна и полезна информация както и да се позабавляваме заедно.

Истинските феномени в България Спортният глас на България. Бъди Готин и влез в купона!

Вход

Забравих си паролата!

Обърни Внимание НАВРЕМЕ

*за повече информация относно кампанията търсете на http://www.mtel1788.org

За да слушате радио направо от сайта трябва да имате инсталиран Флаш плеър.


  Комплексите му в леглото

  Share
  avatar
  Violina Georgieva
  Администратор
  Администратор

  Пол : Female
  Брой мнения : 436
  Точки : 3895
  Репутация : 4
  Дата на регистрация : 26.12.2009
  Възраст : 32
  Местожителство : Шумен

  Комплексите му в леглото

  Писане  Violina Georgieva on Пон 4 Яну - 9:51:14

  Както знаеш, куче, което лае, обикновено не хапе. Същият дразнещ феномен произтича и при мъжката половина от човечеството, която колкото повече се хвали с подвизи и постижения, толкова по-бързо стихва, когато се стигне до практиката. Точно в момента, в който очакваш момчето ти да те прегърне, забелязваш, че той стърчи безпомощно пред огледалото и умопомрачено се взира в центъра на боксерките, чудейки се дали Господ го е забравил при сътворяването на най-важната му част или по принцип ги прави толкова малки. И дали мускулите наистина съществуват, а не са само ефект на гримьорите в Холивуд... За да не се провали тотално една иначе добре започната нощ, ти ще трябва да влезеш в ролята на Флоранс Найнтингейл и да успокоиш милия мухльо.

  Размерът
  По принцип всички статии, които третират въпросния проблем, твърдят, че размерът на пениса изобщо не е важен. С ръка на сърцето ти също се кълнеш, че той изобщо не е важен, стига да не е пренебрежимо малък и да те принуждава с часове да го търсиш. Истина е, че и едните и другите малко послъгват, докато всъщност всички си мислят колко добре би било, ако сантиметрите му са двуцифрено число. За момчетата това пък направо си е болна тема. Повярвай ми детската им мечта е не да бъдат пожарникари или космонавти, а "гордостта" им да е поне 33 сантиметра. Е, няма да стане, така или иначе. Твоята роля в случая е му обясниш колко ти е добре с него и да комплиментираш всичките му качества, така че да му остане по-малко време да мисли за размера. Ако непрекъснато му плъзгаш по някое "Страхотен си" и "Адски гот" ще стоплиш голямото му сърце и всичко ще бъде ОК.
  Бързата еякулация
  Когато се случи, той е наранен до дъното на душата си, а тя е бездънна. Момчетата винаги си мислят, че могат да победят природата и да поддържат ерекция със седмици. Още нещо, което няма да го бъде. Единственото, което ти можеш да направиш е да употребиш горепосочените фрази и да се въздържиш от показна мастурбация в негово присъствие.
  Липсата на ерекция
  Това направо е в състояние да го убие, още повече ако малко преди това се е хвалил именно с убийствената скорост, с която му "става" дори от въздуха. Специалистите обясняват "провала" с психологически фактори, но може да стане и ако е прекалено студено или пък сте пили повечко. Ако не е обичайна практика, не е болка за умиране. Просто наблегни на целувките и се заеми да му доставиш удоволствие, защото в подобни ситуации той е неизползваем.
  Първият път
  Въпреки че приятелите му знаят, че той го е правил с най-готиното момиче в квартала, с най-готиното момиче в класа и с Памела Андерсън, той прекрасно знае, че му се е случвало само с дясната му ръка или на сън. При момчетата първият полов акт е също толкова стресиращ, както и при момичетата. Така че, ако ти разполагаш с повечко опит, поеми инициативата (но не демонстративно) и го освободи от притеснението къде да дене ръцете си. Ако и на теб ти е за пръв път, използвай женското си въображение, което по правило е по-богато от мъжкото, или стискай палци вашите да се приберат.


  ________________
  РаЗлЧНа сЪм Да, И к'Во оТ тОВа, пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВизИрАм, ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА. МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!

   В момента е: Пет 17 Авг - 11:24:14